iPhone üçün proqramı hardan endirə bilərəm?

Все что не вошло в другие форумы и темы тут
Ответить
Seerrr

iPhone üçün proqramı hardan endirə bilərəm?

Сообщение Seerrr »

Salam, dostlar. Mən iPhone istifadəçisiyəm, ən son modeldir, amma bir cür Mostbet proqramını tapa bilmirəm. App Store-da axtardım, yoxdur, çox axtardım, tapmadım. Hardan endirə bilərəm təhlükəsiz şəkildə? Bəlkə Türkiyə store-da yoxdur? Mən Azərbaycan store-dan istifadə edirəm. Bir də proqramı yükləsəm, quraşdırmaq olur? Yoxsa xüsusi icazə lazımdır? Android-də olduğu kimi naməlum mənbələr işi varmı? Çox istəyirəm proqramdan istifadə edim, çünki brauzerdə oynamaq bir az yavaşdır. Kimsə iPhone-da istifadə edirsə, kömək edə bilərmi? Çox sağ olun.
gidon

Re: iPhone üçün proqramı hardan endirə bilərəm?

Сообщение gidon »

Salam qardaş. Mən də iPhone istifadəçisiyəm, uzun müddətdir Mostbet proqramını işlədirəm, rahatdır. Sənin probleminin səbəbi odur ki, App Store-da birbaşa Mostbet yoxdur, çünki onların xüsusi qaydaları var. Amma proqramı rəsmi saytdan endirmək olur. Sən mostbet indir ios səhifəsinə gir, orada iOS üçün xüsusi link var. Səni App Store-a yönləndirəcək, amma bir az fərqli üsuldur. Adətən şirkətin öz store profilindən yüklənir. Narahat olma, tamamilə təhlükəsizdir, mən də oradan endirmişəm. Quraşdırmaq üçün heç bir xüsusi icazə lazım deyil, adi proqram kimi qurulur. App Store açılanda "etibarsız" deyə bildiriş çıxarsa, parametrlərdən "profil" bölməsinə girib icazə verməlisən. Mənə də elə olmuşdu, 1 dəqiqəyə həll etdim. Proqram brauzerdən qat-qat sürətlidir, batareya az sərf edir, bildirişlər gəlir. Mən sənə məsləhət görürəm, mütləq yüklə, peşman olmazsan.
Ответить