Onlayn oynamaq üçün ən yaxşı vaxt

Все что не вошло в другие форумы и темы тут
Ответить
Phain

Onlayn oynamaq üçün ən yaxşı vaxt

Сообщение Phain »

Salam. Mən online mostbet oynayıram, amma maraqlanıram ki, hansı vaxtlarda oynamaq daha sərfəlidi? Məsələn, gecə saatlarında əmsallar dəyişirmi? Yoxsa səhər daha yaxşıdı? Bəzi dostlar deyir axşam saat 20:00-dan sonra daha çox oyunçu olur, ona görə udmaq çətindir. Siz nə düşünürsünüz? Canlı oyunlarda fərq varmı? Və ümumiyyətlə, vaxtın oyun nəticəsinə təsiri varmı? Təcrübənizi bölüşün.
Ganduras

Re: Onlayn oynamaq üçün ən yaxşı vaxt

Сообщение Ganduras »

Ay dostum, maraqlı sual verirsən. Əksər oyunçuların müşahidəsinə görə, axşam saat 20:00-00:00 arası ən çox oyunçu olur, xüsusilə slotlarda və canlı oyunlarda. Bu o deməkdir ki, udmaq şansı nəzəri olaraq dəyişmir (RTP eynidir), amma canlı oyunlarda dilerlər daha yorğun ola bilər – bu psixoloji amildi. Bəzi mərclərdə (məsələn, futbol) əmsallar oyunöncəsi səhər daha yüksək ola bilər, çünki bazar hələ tam formalaşmayıb. Mən şəxsən səhər saat 08:00-10:00 arası oynamağı sevirəm – az oyunçu olur, serverlər sürətli işləyir, qərarlarımı rahat verirəm. Gecə oynamaq mənim üçün risklidir, çünki yuxululuq səhv qərarlara səbəb olur. online mostbet üçün ən yaxşı vaxt sənin üçün rahat olan vaxtdı. Statistik olaraq heç bir fərq yoxdu, amma öz təcrübəmə görə deyim ki, səhərlər daha ayıq oluram. Bir məsləhət: yorğun olanda oynama. Vaxtdan çox, öz psixoloji vəziyyətin önəmlidi. Uğurlar!
Ответить